NAKAMA – DRAGON mesarska satara od nehrđajućeg čelika

NAKAMA – DRAGON mesarska satara od nehrđajućeg čelika

155,00 KM

★ Oštrina i uravnoteženost su veoma važni – japanska mesarska satara od ugljeničnog čelika imaju bolju sposobnost dugog održavanja oštrih ivica. Visoka tvrdoća čelika znači da je nož tvrd i ima odličnu otpornost rubova na koroziju.

★ Visokokvalitetni materijal: Oštrica je izrađena od visokokvalitetnog čelika uvezenog 7Cr17MOV – otporan na koroziju, jednostavan  za održavanje, I dugotrajno zadržavanje oštrice i oštrine noža.

★ Našu NAKAMA ” mesarsku satara “ možete koristiti u kuhinji, kampiranju a pogodan je da ga možete nositi na pojasu. Oštrač noževa za kampiranje idealan za lov te upotrebu na otvorenom. Izuzetno izdržljiv i oštar, ovaj nož možete koristiti dugo bez mijenjanja!

★ Mesarska satara – NAKAMA ima preciznu, vrhunska drška od hrastovine vjerovatno je najudobnija i najsigurnija ručka ikada stvorena.

Uporedi
Kategorija:

Podijelite na društvenim mrežama

Opis

NAKAMA – Informacije o brendu – nakamaknives.com

Noževi NAKAMA nastali su iz strasti prema umjetnosti kuhanja. Željeli smo revolucionirati tržište tako što smo prvi stvorili specijalizirani kuhinjski nož s jedinstvenom oštricom od nehrđajućeg čelika

Tradicionalne tehnike izrade noževa u kombinaciji s modernim pristupom rezultirale su i ovim nevjerojatnim NAKAMA DRAGON mesarskim nožem, satarom od nehrđajućeg čelika i drškom od ružinog drveta. Kombinirali smo sve elemente koji čine odličan kuhinjski nož s našim osobnim pečatom koji nas čini jedinstvenim.

Glavne karakteristike naših noževa su:
– Nemilosrdno oštri rub
– Potpuni Tang dizajn
– Savršeno uravnotežena ručka
– Tradicionalni japanski ugljični čelik

Neki noževi su oštri, ali uz cijenu da budu krhki i skloni raspadanju i oksidaciji. Vjerujemo da pravi kuhar nikada ne bi trebao imati takvih problema. Svaki nož NAKAMA izuzetno je čvrst i oštar. Kvalitetna oštrica od nehrđajućeg čelika i drška od kombinacije čelika i hrasta jamči odlične performanse.
Svi NAKAMA noževi su izuzetno oštri. Savršeno su izbalansirani, što olakšava držanje noževa. Kuhanje nikada nije bilo zabavnije.

 • Koristimo visokokvalitetni nehrđajući čelik za izradu besprijekornih, izdržljivih i lijepih noževa inspiriranih stoljetnom tradicijom izrade japanskih noževa.
 • Svaki NAKAMA nož pažljivo je izrađen u 138 koraka i prolazi kroz rigorozna testiranja prije svake isporuke.Svaki naš kupac se tretira kao porodica. Kada se pridružite NAKAMA brendu, pridružujete se pokretu. Pokretu koji postaje novi standard kuhinjskih noževa.

  Specifikacije NAKAMA DRAGON satare:
   
 • Materijal oštrice: japanski čelik od visokog ugljika
 • Materijal ručke: Ružino drvo
 • Dužina: 42 cm
 • Dužina sječiva: 22 cm
 • Dužina ručke: 15,5 cm
 • Širina sječiva: 12 cm
 • Debljina sječiva: 0,3 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “NAKAMA – DRAGON mesarska satara od nehrđajućeg čelika”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *