NAKAMA – kuhinjski nož

NAKAMA – kuhinjski nož

100,00 KM

Oštrina i uravnoteženost su veoma važni – japanski kuhinjski noževi od ugljeničnog čelika imaju bolju sposobnost dugog održavanja oštrih ivica. Visoka tvrdoća čelika znači da je nož tvrd i ima odličnu otpornost rubova na koroziju.

Visokokvalitetni materijal: Oštrica je izrađena od visokokvalitetnog čelika uvezenog 7Cr17MOV – otporan na koroziju, jednostavan  za održavanje, I dugotrajno zadržavanje oštrice i oštrine noža.

★ Naš NAKAMA ” kuhinjski nož “ nož možete koristiti u kuhinji, kampiranju a pogodan je da ga možete nositi na pojasu. Oštrač noževa za kampiranje idealan za lov te upotrebu na otvorenom. Izuzetno izdržljiv i oštar, ovaj nož možete koristiti dugo bez mijenjanja!

Kuhinjski nož – NAKAMA ima preciznu, vrhunska drška od hrastovine vjerovatno je najudobnija i najsigurnija ručka ikada stvorena.

Uporedi
SKU: KA0096 Kategorija:

Podijelite na društvenim mrežama

Opis

Noževi NAKAMA nastali su iz strasti prema umjetnosti kuhanja.

Željeli smo revolucionirati tržište tako što smo prvi stvorili specijalizirani kuhinjski nož s jedinstvenom oštricom od nehrđajućeg čelika pa zatim i druge noževe i satare različitih motiva i dizajna.

Hiljade godina prakse dovelo je naše zanatlije do stvaranja ovog remek djela. Tradicionalne japanske tehnike ručnog kovanja prenesene su kroz generacije kovača kako bi osigurali 100% savršen nož.

Nakama-premium-nož
Koristimo visokokvalitetni nehrđajući čelik za izradu besprijekornih, izdržljivih i lijepih noževa inspiriranih stoljetnom tradicijom izrade japanskih noževa.

Svaki NAKAMA nož pažljivo je izrađen u 138 koraka i prolazi kroz rigorozna testiranja prije svake isporuke.

Kombinirali smo sve elemente koji čine odličan kuhinjski nož s našim osobnim pečatom koji nas čini jedinstvenim.

Glavne karakteristike naših noževa su:

– Nemilosrdno oštri rub
– Potpuni Tang dizajn
– Savršeno uravnotežena ručka
– Tradicionalni japanski ugljični čelik

Neki noževi su oštri, ali uz cijenu da budu krhki i skloni raspadanju i oksidaciji. Vjerujemo da pravi kuhar nikada ne bi trebao imati takvih problema.

Svaki nož NAKAMA izuzetno je čvrst i oštar. Kvalitetna oštrica od nehrđajućeg čelika i drška od kombinacije čelika i hrasta jamči odlične performanse.

Svi NAKAMA noževi su izuzetno oštri. Savršeno su izbalansirani, što olakšava kontrolu nad nožem. Kuhanje nikada nije bilo zabavnije.

Svaki naš kupac se tretira kao porodica. Kada se pridružite NAKAMA brendu, pridružujete se pokretu.

Pokretu koji postaje novi standard kuhinjskih noževa.

DIMENZIJE: 

  • 34cm dužina sa drškom
  • 22cm dužina oštrice
  • 6cm širina oštrice
  • 12cm dužina drške

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “NAKAMA – kuhinjski nož”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *